Drukte bij bezorgdiensten

Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten. Hierdoor duurt het langer voordat pakketten worden verstuurd en geleverd. 

Op dit moment hebben wij een beperkte personeelsbezetting. Dit geldt ook voor de groothandels, het transport via DPD of Postnl. Hierdoor kan het bezorgen iets langer duren dan u van ons bent gewend. Wij zijn alleen per e-mail te bereiken.

Houd dus rekening met langere levertijden. 

Hobbydots.nl - Uw Hobbydots, Dot & Do, Stitch & Do, Shiny Details leverancier.

Beste Hobbydotsfans,

Welkom op de webpagina van Hobbydots.nl. Hier kunt u alles vinden wat met Hobbydots te maken heeft. Met deze populaire stickervellen kunt u allerlei patronen maken. Meer dan 400 verschillende stickervellen leveren wij uit eigen voorraad. Daarnaast hebben we ook boekjes met patronen, oplegkaarten en Hobbydots knipvellen. Alle bestellingen vanaf € 35,00 worden gratis verzonden in Nederland. Voor België en Duitsland geldt dat de bestellingen gratis worden verstuurd vanaf € 40,00. 

Verzendkosten:

Nederland:   België en Duitsland:
Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 4,95   Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 8,95
Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 3,95   Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 6,95 
Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 2,95   Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 4,95
Tussen € 30 en € 35 is het verzendbedrag € 1,95   Tussen € 30 en € 40 is het verzendbedrag € 2,95
Bestelbedrag boven de € 35 is het GRATIS verzenden.   Bestelbedrag boven de € 40 is het GRATIS verzenden.

 

Privacybeleid volgens Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Europese wet.

Wij bewaren en verwerken uw privacy gegevens om de bestellingen uit te voeren. Zie het hoofdstuk Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de volledige verklaring wat wij met uw persoonsgegevens doen zie hoofdstukje privacybeleid (wij verwerken alleen het noodzakelijke privacy gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren zoals naam, adres, woonplaats gegevens (NAW), e-mailadres om het pakje te kunnen leveren). 

 

Als u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat dan geeft u ons ook de toestemming om uw gegevens te verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)