Hobbydots.nl - Uw Hobbydots, Dot & Do, Stitch & Do, Shiny Details leverancier.

Beste Hobbydotsfans,

Welkom op de webpagina van Hobbydots.nl. Hier kunt u alles vinden wat met Hobbydots te maken heeft. Met deze populaire stickervellen kunt u allerlei patronen maken en ze zijn verkrijgbaar voor maar € 0,50 per vel. Meer dan 400 verschillende stickervellen leveren wij uit eigen voorraad. Daarnaast hebben we ook boekjes met patronen, oplegkaarten en Hobbydots knipvellen. Alle bestellingen vanaf € 35,00 worden gratis verzonden in Nederland. Voor België en Duitsland geldt dat de bestellingen gratis worden verstuurd vanaf € 40,00. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een Hobbydotspakket!

Verzendkosten:

Nederland: België en Duitsland:
Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 4,95 Tussen € 0   en € 15 is het verzendbedrag € 8,95
Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 3,95 Tussen € 15 en € 20 is het verzendbedrag € 6,95 
Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 2,95 Tussen € 20 en € 30 is het verzendbedrag € 4,95
Tussen € 30 en € 35 is het verzendbedrag € 1,95 Tussen € 30 en € 40 is het verzendbedrag € 2,95
Bestelbedrag boven de € 35 is het GRATIS verzenden. Bestelbedrag boven de € 40 is het GRATIS verzenden.

 

Privacybeleid volgens Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Europese wet.

Wij bewaren en verwerken uw privacy gegevens om de bestellingen uit te voeren. Zie het hoofdstuk Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de volledige verklaring wat wij met uw persoonsgegevens doen zie hoofdstukje privacybeleid (wij verwerken alleen het noodzakelijke privacy gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren zoals naam, adres, woonplaats gegevens (NAW), e-mailadres om het pakje te kunnen leveren). (klik hier voor de link voor volledige uitleg AVG van Hobbydots.nl) 

Als u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat dan geeft u ons ook de toestemming om uw gegevens te verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)